Farel Energy0,25

Farel Energy - 250 ml, doboz

Összetevők: víz, szén-dioxid, savasító citomsav, taurin (0,4%), vitamin keverék: niacin, pantóténsav, B6 vitamin, B12 vitamin, B2 vitamin, savasságkorrigáló nátrium-citrát, koffein (0,03%), karamelizált cukor, édesítők: nátrium-ciklamát, aceszulfam Kálium, aszpartám, glukuronolakton.

Tápláló / 100 ml termék

energia értéke -
2,9 kcal (12,5 kj)
fehérjék -
0 g
szénhidrát -
a cukor
0,3 g
0,2 g
zsírok -
ebből telített zsírsavak
0 g
0 g
rost -
0 g
nátrium -
0,06 g

Fogyasztásaajánlott:

Vezetés közben

A FarelEnergy segít fenntartani a megfelelő fizikai és szellemi állapotot, melyre szükségük van mindazoknak, akik nagyobb távolságokat vezetnek.

Tanulás és vizsgák alatt

Tanulók és egyetemisták egyaránt fogjak értékelni a FarelEnergy ital segítségét stressz és szellemi terhelést jelentő helyzetekben.

Munkában

Fizikai vagy szellemi erőfesztés? A FarelEnergy segít munka közben koncentrálni.

Sportolás közben

Ha szükséged van egy kis pluszenergiára, bármikor igénybe veheted a FarelEnergy energiaitalt – segít kitartani hosszas erőfeszítés esetén.

Mittartalmaz?

Koffeint

A koffein az ember által használt egyik legrégebbi természetes serkentő. A koffein fokozza a reakciós és a koncentrációs képességet. Egy doboz (250 ml) FarelEnergy 80 mg koffeint tartalmaz, majdem ugyanazt a mennyiséget, mint egy csésze kávé.

Taurin

A taurin az emberi szervezetben előforduló kéntartamú aminszulfonsav, aminek több szerepe is van a biológiai folyamatokban. Bizonyos helyzetekben (stressz, hosszas fizikai erőfeszítés) szervezetünkből nagyobb taurinmennyiség távozik a vizelettel, így előfordulhat, hogy nem szintetizálodik elegendő mennyiségben. Ebben az esetben a taurint pótoli lehet egy adag FarelEnergy fogyasztásával.

Vitaminok

A vitamin olyan szerves vegyület, ami elengedhetetlen a szervezet egeszséges működéséhez és erősíti az ellenállóképességet. A FarelEnergy B vitamin komplexumot tartalmaz, pontosabban B6, B12 és B2 vitamint.