Farel Energy1,5

Farel Energy - pet 1,5 l

Ingrediente: apă, dioxid de carbon, acidifiant acid citric, taurină (0,4%), amestec vitaminic: niacină, acid pantotenic, vitamina B6, vitamina B12, vitamina B2; corector aciditate citrat de sodiu, cofeină (0,03%), zahăr caramelizat, amestec indulcitori: ciclamat de sodiu, acesulfam de potasiu, aspartam, glucuronolactona.

Conținut nutritiv / 100 ml produs

valoare energetică -
2,9 kcal (12,5 kj)
Proteine -
0 g
Glucide -
din care zaharuri
0,3 g
0,2 g
Grăsimi -
din care acizi grași saturați
0 g
0 g
Fibre -
0 g
Sodiu -
0,06 g

Cândsă bei

La drum

FarelEnergy te ajută să ai o stare fizică și intelectuală de alertă, esențială pentru o călătorie sigură a celor care fac mulți kilometri la volan.

La cursuri și examene

Cursanții și studenții vor aprecia ajutorul dat de FarelEnergy în condiții de stres și efort intelectual.

La serviciu

Fie că este vorba de efort fizic sau intelectual, energizantul FarelEnergy vă ajută să vă concentrați la locul de muncă.

În timp ce faci sport

Oricând ai nevoie de un spor de energie poți apela la energizantul FarelEnergy pentru un plus de rezistență la efort îndelungat.

Ceconține

Cofeină

Cofeina este unul dintre cei mai vechi stimulenți naturali folosiți de om. Cofeina îmbunătățeste puterea de concentrare și viteza de reacție. O doză de 250 ml de FarelEnergy conține 80 mg de cofeină, aproape aceeași cantitate dntr-o ceașcă de cafea.

Taurină

Taurina este un aminoacid prezent în corpul uman și care este implicat într-o mulțime de procese biologice. Uneori, în condiții de stres sau de efort fizic, organismul uman elimină prin urină o cantitate mai mare de taurină și e posibil astfel ca această substanță să nu mai fie sintetizată suficient. În acest caz putem recurge la consumul unei doze de FarelEnergy pentru a compensa deficitul de taurină.

Vitamine

Vitaminele sunt substanțe chimice organice absolut necesare pentru ca organismul să fie sănătos si să poata face față efortului. FarelEnergy conține complexul de vitamine B, precum vitamina B6, B12 sau B2.